Rulouri Exterioare Schlotterer

Rulouri exterioare - o mai bună izolare termică și o protecție sigură

Schlotterer este liderul pieței austriece de protecție solară exterioară non-textilă. Gama de produse include rulouri exterioare, storuri (jaluzele) exterioare și plase împotriva insectelor. 

Schlotterer este liderul pieței austriece de protecție solară exterioară netextilă. În locația sa din Adnet (Salzburg), 370 de angajați produc anual peste 300.000 de elemente de protecție solară și împotriva insectelor în câteva mii de variante și peste 200 de culori diferite. Gama de produse include rulouri exterioare, storuri (jaluzele) exterioare și plase de protecție împotriva insectelor. În afară de Austria, compania deservește dealeri din sudul Germaniei și Ungaria

 

Avantaje

Avantajele unui rulou exterior? Oferă o protecție sigură – nu numai împotriva căldurii, a frigului, ci și împotriva luminii nedorite dimineața. Acest lucru asigură un bun echilibru energetic, condiții optime de somn și sentimentul plăcut de a fi în siguranță acasă. Pentru că sistemele stabile formează o barieră eficientă împotriva hoților. Apropo: cu rulourile exterioare inteligente, nu numai că reduci consumul de energie cu până la o treime. Valorile de izolare termică sunt, de asemenea, impresionante.

Dormi mai bine datorită rulourilor Schlotterer

Este o modalitate bună de a întuneca o cameră. În plus, un rulou exterior are un efect de absorbție a sunetului și păstrează zgomotul în exterior.

Rulouri exterioare pentru o protecție eficientă împotriva efracției

Spărgătorii pot trece de un rulou exterior doar cu mult zgomot, timp și forță. Rulourile cu motoare electrice au și un dispozitiv anti-picare și formează astfel o armură inamovibilă.

Eficiența energetică

Un rulou exterior închis în fața unei suprafețe de fereastră îmbunătățește valoarea de izolare termică a acesteia cu până la 25 %, iar în cazul fantelor de lumină deschise, aceasta este de până la 18 %.

Protecție eficientă împotriva privirilor nedorite

Tot ceea ce se întâmplă între cei patru pereți ai tăi rămâne între cei patru pereți ai tăi. Un rulou exterior vă protejează în mod fiabil intimitatea.

Dimensiuni la comanda

Fiecare rulou exterior este făcut la comandă și adaptat individual la proiectul tău de construcție.

Gama de culori disponibila pentru rulouri exterioare

Aproape orice dorință de culoare poate fi îndeplinită. Acesta este motivul pentru care sistemele de protecție solară Schlotterer sunt disponibile într-o gamă largă de culori.

Culori standard 37 și 52 lamele din PVC / aluminiu

ALB

GRI

RAL 1015 Creme

Bej

ALB

GRI

RAL 9006 

Culori standard 37 lamele de aluminiu

Verde

Maro 

Gri DB 703

Lemn Inchis 

Aceste sisteme de control oferă mai mult confort pentru casa dumneavoastră

Acționarea sigură și simplă a motorului prin intermediul unui buton de perete. Optim pentru clădiri noi sau proiecte de renovare mai mari.

Alternativa fără fir la întrerupătorul de perete clasic. Funcționează cu baterii, nu este necesară nicio conexiune electrică.

Simplu și fiabil: control radio prin intermediul unui emițător portabil. Cu suport de perete pentru amplasare sigură.

Controlezi pur și simplu  prin intermediul telefonului mobil, al tabletei sau al unui asistent vocal. Sistemele noastre sunt compatibile cu Smart Home și cu soluțiile KNX, evonHOME, Loxone, mediola® sau io-homecontrol® (Somfy). Planificarea și implementarea sistemelor sunt realizate de către electricianul tău.

Protecția corectă împotriva insectelor pentru casa dumneavoastră, complet fără substanțe chimice

Soluția perfectă de protecție împotriva insectelor pentru fiecare fereastră

Robuste și practic invizibile, plasele de insecte și polen de la Schlotterer formează o barieră eficientă, fără substanțe chimice, împotriva țânțarilor, viespilor și a altor insecte. Plasele de insecte sunt realizate din fibră de sticlă sau din oțel, foarte fine și rezistente la rupere. Gama de modele include plase de insecte, jaluzele, rame de tensiune și rame glisante și pivotante din aluminiu. Disponibile în numeroase culori RAL, jaluzelele sau ramele Schlotterer se adaptează la orice situație (de instalare).

Cere o oferta de pret!

Te sprijinim în atingerea obiectivelor tale, oricare ar fi acestea, și îți oferim cele mai avantajoase soluții.

Specialiștii noștri te vor ajuta să găsești cea mai bună soluție pentru spațiul tău și te vor îndruma în selectarea celor mai potrivite produse. 

Call Now Button