Pergole Bioclimatice Automatizate

Pergole Bioclimatice Rezistente la Incarcari de Zapada

Datorită unei instalări simple (în doar o zi), pergolele bioclimatice se adaptează la orice spațiu exterior, creând o atmosferă plăcută.  

Te vei putea bucura de un nou spațiu de locuit pentru grădina sau terasa ta, fără a fi nevoie să faci nicio lucrare. Iar dacă ai un hotel sau un restaurant, instalarea unei pergole îți va permite să îți extinzi cu ușurință spațiul și să oferi servicii mai bune clienților tăi.

Pergole bioclimatice pentru evenimente în aer liber

Oricât de frumoase ar fi evenimentele în aer liber, posibilitatea ca ploaia să îți dea planurile peste cap nu te lasă să te bucuri cu adevărat de o petrecere. O zicală populară spune că, dacă plouă la nuntă, te vei bucura de viața scufundată. Dar pentru invitați, o astfel de schimbare a vremii cu siguranță nu ar fi confortabilă.

Principalul avantaj al pergolei este că oferă un spațiu 100% impermeabil. Acoperișul pergolei acționează astfel ca o barieră împotriva ploii și a zăpezii, astfel încât te poți bucura de timpul petrecut pe terasă, alături de cei dragi, indiferent de vremea de afară.

Dacă ești activ în organizarea de evenimente și ai un spațiu exterior generos, poți lua în considerare extinderea afacerii. Pergolele noastre pot oferi protecție pentru suprafețe mari, astfel că nu vor avea limite atâta timp cât dispui de un spațiu generos.

Vremea capricioasă, vântul, ploaia sau zăpada te pot face să petreci mai puțin timp în aer liber pe terasă. Alegând pergola potrivită, compromisul iese din ecuație, astfel încât ai toate motivele să te relaxezi liber pe terasă, chiar și atunci când vremea nu este suportabilă.

Caracteristici, Avantaje Pergole Bioclimatice:

 • Linii curate, cu conexiune invizibilă și șuruburi ascunse între profilele stâlpului și grinzii.
 • Robustețe elegantă datorită profilelor sale de 160 x 160 mm, compatibile cu sistemele GAVIOTA de închidere a sticlei.
 • Posibilitatea de întărire suplimentară pentru conexiunea dintre stâlpi și grinzi în caz de supraîncărcare din cauza zăpezii sau a vântului.
 • Posibilitate de alegere a direcției de deschidere a lamelelor.
 • Opțiune de lumini LED în lamele și în structură.
 • Dimensiunea unui singur modul 4,20 x 6,00 m (linie x proiecție), cu clasa maximă de rezistență la vânt.
 • Proiectare personalizată.
 • Lame rotative foarte rezistente și etanșe la apă, datorită formei lor și a garniturii de cauciuc dintre ele.
 • În timpul ploii, lamelele închise oferă o protecție totală împotriva apei. Lamelele cu design special adaugă protecție împotriva apei atunci când sunt deschise la 90º după o ploaie, deoarece continuă să se scurgă în lateral, astfel încât spațiul de dedesubt este protejat.
 • Este necesar doar 1 motor pe modul.
 • Dimensionare fără restricții, datorită celor 2 lamele fixe de compensare.
 • Compatibil cu gama de sisteme verticale GAVIOTA.
 • Garantie extinsa pana la 5 ani 
 • Disponibilitate de livrare imediată!
 • Optional: posibilitatea de a monta inchideri de sticlă sau rulouri zip screen!
 • Preturi accesibile 
Pergole Bioclimatice
Pergole Bioclimatice

Avantaje Pergole Bioclimatice

Pot fi utilizate tot anul

Datorită sistemelor de izolare de înaltă performanță, pergolele bioclimatice inchise cu sticla pot fi utilizate pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

Tehnologie

Tehnologie integrată de înaltă calitate care se poate potrivi cu ușurință într-o varietate de spații, inclusiv în restaurante, terase de toate tipurile, balcoane rezidențiale și comerciale

Siguranta

Doar câteva intervenții de rutină simple garantează funcționarea corectă și sigură a pergola, cu rezultatul unei performanțe de lungă durată a fiecărei componente tehnice și electronice.

Control complet

Cu lamelele sale din aluminiu, pergola bioclimatică vă permite să vă adaptați instantaneu la fluctuațiile luminii solare, manual sau cu ajutorul unei telecomenzi.

Sistem de sticla culisanta

Sunt proiectate și fabricate cu ajutorul tehnologiei avansate pentru a transforma spațiile exterioare în structuri arhitecturale și estetice moderne. Oferă o armonie de lux și funcționalitate la cel mai înalt nivel.

Rulouri Zip Screen

Este un sistem vertical dezvoltat pentru exterior, cu rol în asigurarea confortului termic și vizual al spațiului interior, a intimității și funcționează ca o barieră împotriva prafului, a insectelor, a vântului și a ploii

Iluminare

Pentru a te bucura de aer liber, chiar și după lăsarea întunericului, este în interesul tău să instalezi un sistem de iluminat pentru pergolă. Cea mai avantajoasă soluție este să optezi pentru un sistem de iluminat cu LED-uri.Unul dintre avantajele iluminatului cu LED-uri este că este disponibil într-o gamă largă de forme și dimensiuni.

Actionare automata

Atunci când vine vorba de crearea unui spațiu de locuit confortabil în aer liber, pergolele bioclimatice automate sunt soluția perfectă. Aceste structuri sofisticate oferă echilibrul perfect între umbră și soare, care poate fi ajustat în funcție de preferințele tale și de condițiile meteo schimbătoare.

Montaj Pergola Bioclimatica cu Structura din Aluminiu

Adaptabil la arhitectura casei tale.

Cere o oferta de pret!

Te sprijinim în atingerea obiectivelor tale, oricare ar fi acestea, și îți oferim cele mai avantajoase soluții.

Specialiștii noștri te vor ajuta să găsești cea mai bună soluție pentru spațiul tău și te vor îndruma în selectarea celor mai potrivite produse. 

Call Now Button