Jaluzele Venetiene (Storuri) Orizontale Exterioare Schlotterer

Jaluzelele venețiene exterioare - oferă confort interior, atât termic, cât și vizual.

Jaluzelele venețiene exterioare sunt multi-talente printre sistemele de protecție solară. Acestea direcționează lumina și protejează împotriva vederilor nedorite.

Avantaje

Știați că un jaluzele exterior controlat în mod inteligent reduce temperatura camerei în timpul verii cu până la 10° C în comparație cu camerele neumbrite? Jaluzelele venețiene exterioare nici măcar nu permit ca razele soarelui să ajungă la geamurile ferestrei în sezonul cald, ci direcționează lumina zilei adânc în încăpere. Iarna, jaluzelele venețiene exterioare sunt ridicate, iar puterea soarelui de 500 de wați pe metru pătrat de suprafață de sticlă este folosită pentru încălzire. Sistemele moderne de jaluzele exterioare venețiene și de lamele exterioare reglează radiația solară și aportul de lumină naturală, contribuind astfel la răcirea pasivă în timpul verii și la încălzirea solară în timpul iernii. Astfel, jaluzelele venețiene exterioare reduc considerabil cererea de energie pentru răcire, încălzire și iluminat artificial.

Instalare ulterioară în golul de fereastră finisat, fără lucrări de dăltuire.

jaluzelele exterioare montate frontal pot fi combinate cu orice fereastră.

Gata de utilizare imediat după instalare

Fără șuruburi care să încurce – caseta poate fi tencuită complet
Evitați punțile termice și apariția mucegaiului

Economisesti energie: Datorită plăcuței izolatoare mărite dintre fereastră și perdeaua de oblon rulant, versiunea SE oferă o izolare termică și fonică optimă

Opțional, motorul electric cu detectare a obstacolelor și protecție anti-alunecare servește ca protecție suplimentară împotriva efracției.

Variante de instalare

Fie că sunt tencuite în fațadă, fie că sunt un element vizibil al fațadei:

Șinele de ghidare de la Schlotterer sunt disponibile în diverse modele – în funcție de gust sau de stilul fațadei.

Pentru mai multe informații despre alte variante de șine de ghidare pentru jaluzelele venetiene exterioare, te rugăm să ne contactezi. 

Șină de ghidare pentru tencuială

Șina de ghidare poate fi integrată aproape invizibil în fațadă.

Șină de ghidare cu distanțier

Această soluție de șine neplastinate, ceva mai subțire, oferă o alternativă în proiectarea fațadelor.

Șină combinată în consolă pentru rama glisantă a plasei de insecte

Soluția de șină în consolă permite ca rama glisantă a plasei de insecte să fie mutată cu eleganță și ușurință în spatele șinei.

Șină de ghidare pentru soluții de colț

Schlotterer oferă un ghidaj de șine atractiv din punct de vedere vizual pentru modelele de colț. Această șină este o variantă subțire și stabilă la vânt și este potrivită pentru diferite colțuri, cum ar fi colțurile din sticlă.

Ghidaj de frânghie

Cablul din oțel acoperit cu plastic este atașat discret la fereastră, perete sau podea. Datorită aspectului său subțire, este, de asemenea, potrivit pentru colțurile din sticlă integrală.

Culori

Nu există aproape nimic mai individual decât cei patru pereți ai tăi. Stilul tău propriu, ideile tale, personalitatea ta se exprimă și în designul fațadei tale. Culorile sunt un factor foarte decisiv aici.

Culori standard Lamelă RETROLux 80D

Negru închis mat

Aluminiu alb lucios – partea inferioară gri deschis

Aluminiu alb lucios

Aluminiu gri lucios

Gri antracit lucios

Alb lucios

Gri lucios

Culori standard 80R, 92Z lamele

Gri antracit lucios

Gri agat lucios

Gri lucios

Negru închis mat

Aluminiu alb lucios

Aluminiu gri lucios

Alb lucios

Fildeș deschis lucios

Bej deschis lucios

Verde lucios

Gri lucios

Culori standard 60F/80F

Gri antracit lucios

Aluminiu alb lucios

Aluminiu gri lucios

Alb lucios

Gri lucios

Aceste sisteme de control oferă mai mult confort pentru casa dumneavoastră

Funcționare electronică sigură și simplă a motorului prin intermediul unui buton de perete. Optim pentru construcții noi sau proiecte de renovare mai mari.

Alternativa fără fir la întrerupătorul de perete clasic. Funcționează cu baterii, nu este necesară nicio conexiune electrică.

Simplu și fiabil: control radio prin intermediul unui emițător portabil. Cu suport de perete pentru depozitare sigură.

Vrei să îți controlezi cu ușurință jaluzelele venetiene exterioare prin intermediul telefonului mobil, al tabletei sau al asistentului vocal? Sistemele noastre sunt compatibile cu soluțiile Smart Home și KNX, evonHOME, Loxone, mediola® sau io-homecontrol® (Somfy). Planificarea și implementarea sistemelor sunt realizate de către electricianul tău.

Protecția corectă împotriva insectelor pentru casa dumneavoastră, complet fără substanțe chimice

Soluția perfectă de protecție împotriva insectelor pentru fiecare fereastră

Robuste și practic invizibile, plasele de insecte și polen de la Schlotterer formează o barieră eficientă, fără substanțe chimice, împotriva țânțarilor, viespilor și a altor insecte. Plasele de insecte sunt realizate din fibră de sticlă sau din oțel, foarte fine și rezistente la rupere. Gama de modele include plase de insecte, jaluzele, rame de tensiune și rame glisante și pivotante din aluminiu. Disponibile în numeroase culori RAL, jaluzelele sau ramele Schlotterer se adaptează la orice situație (de instalare).

Cere o oferta de pret!

Te sprijinim în atingerea obiectivelor tale, oricare ar fi acestea, și îți oferim cele mai avantajoase soluții.

Specialiștii noștri te vor ajuta să găsești cea mai bună soluție pentru spațiul tău și te vor îndruma în selectarea celor mai potrivite produse. 

Call Now Button