Intrebari Frecvente

Ai nevoie de ajutor ?

Pergolele bioclimatice comercializate de Smilo Holding sunt constructii puternice alcatuite din profile din aluminiu extrudat, avand acoperisul retractabil. Acest aspect reprezentand extinderea sau restrangerea sistemului de umbrire cu ajutorul unui buton. 

Pergolele bioclimatice automatizate sunt structuri care oferă umbră și protecție împotriva intemperiilor, permițând în același timp intrarea luminii și ventilației naturale. Acestea sunt proiectate pentru a fi reglabile și includ sisteme automate sofisticate pentru a controla temperatura, umiditatea și iluminarea.

Pergolele bioclimatice sunt realizate si gandite pentru a proteja spatiile exterioare locuintei sau localului pe care il administrezi. Ele ofera si posibilitatea extinderii sau restrangerii spatiului, deci beneficiile oferite de aceste sisteme de umbrire sunt vizibile.  

Deși serviciul este complet: consultanță, măsurare, montaj, clientul decide. În cazul în care montajul este realizat de altă companie își asumă eventualele neînțelegeri și nereguli. De multe ori, făcând asta, economia este doar aparentă.

Cu siguranță că da! Pentru a fi siguri că proiectul este bine realizat, noi efectuăm măsurătorile. Chiar dacă dimensiunile sunt standard trebuie alese cele potrivite locației.

Există mai multe tipuri de închideri laterale cu sticlă, în funcție de preferințele sau nevoile tale. Spre exemplu, poți închide terasa cu sisteme manuale cu sticlă glisantă, sau cu sisteme electrice. 

De asemenea, accesoriile pentru pergole pot consta și în sisteme de iluminare, senzori, dimmer sau sisteme de sunet. Poți, de asemenea, alege ca lamelele de aluminiu să fie umplute cu spumă izolantă pentru izolarea termică a terasei pe timp de iarnă.

Oriunde există un mic spaţiu în aer liber în care se doreşte crearea unei zone de relaxare. 

Smilo Holding instaleaza sisteme de umbrire in toata tara.

Prețul pentru pergolele bioclimatice variază în funcție de fiecare proiect în parte. În funcție de dimensiunile proiectului, diferă și tipul de pergolă necesară. La fel, diferă și accesoriile cu care poate veni. Noi îți putem comunica un preț estimativ pentru terasa ta, dacă ne contactezi.

Instalarea unei pergole retractabile depinde de suprafața fiecărei terase în parte. Astfel, dacă vorbim de proiecte cu dimensiuni mici, montajul poate ajunge la cel mult 2 zile.  Iar dacă vorbim despre proiecte mai mari se poate întinde până la 4 zile.

Pergolele bioclimatice automatizate oferă numeroase beneficii, cum ar fi economiile de energie, un confort sporit și protecția împotriva intemperiilor. De asemenea, acestea sunt ușor de întreținut și pot fi personalizate pentru a răspunde unor nevoi specifice.

Cere o oferta de pret!

Te sprijinim în atingerea obiectivelor tale, oricare ar fi acestea, și îți oferim cele mai avantajoase soluții.

Specialiștii noștri te vor ajuta să găsești cea mai bună soluție pentru spațiul tău și te vor îndruma în selectarea celor mai potrivite produse. 

Call Now Button