Inchideri Terase

Inchideri Terase cu Sticla si Structura Aluminiu

Acesta este un loc în care casa se integrează în mediul natural. Acoperită și scăldată în soare, aceasta permite un contact direct cu natura aproape tot anul. 

Panourile de sticlă pot fi dispuse în diverse moduri și permit deschiderea unei terase, integral sau parțial, în orice moment. 

Designul inovator, împreună cu funcționalitatea unică a sistemului fără ramă pentru închideri / geamuri din sticlă, face ca orice casă să aibă un aspect luxos și modern, în timp ce persoanele care locuiesc în ea se pot bucura de un confort excepțional.

Aluminiul este un alt material natural. Acest material este exclusivist și mai scump decât lemnul, dar este, de asemenea, infinit de durabil. Atunci când este combinat cu sticla, acesta oferă arhitecturii clădirii un design atemporal. 

Pereții de sticlă permit trecerea unei cantități imense de lumină, oferind în același timp umbră împotriva soarelui fierbinte. Această opțiune crează un aspect minimalist și permite o tranziție mai ușoară din curtea din spate către interiorul casei.

Dacă dorești această opțiune, dar locuiești într-un climat cald, adăugarea de nuanțe la ferestrele și ușile de sticlă poate fi o modalitate eficientă de a menține răcoarea terasei tale în timpul zilelor fierbinți de vară.

Inchidere de terase, care este sistemul potrivit?

Eleganța și luminozitatea pereților de sticlă creează atmosfera ideală pentru a petrece timpul afară și a te bucura de propria ta terasă închisă pe tot parcursul anului. Terasa închisă oferă relaxarea atât de necesară, oferind atât protecție împotriva intemperiilor, cât și un sentiment de libertate.

Structura din aluminiu este rezistentă la toate influențele externe. Pereții săi sunt toți vitrați și pot fi mutați și deschiși. Vei aprecia cu siguranță acest lucru mai ales vara, când grădina poate fi protejată cu o intrare deschisă. Cu o deschidere ușoară în grădină, poți muta cu ușurință plantele sau mobilierul iubit, fără a fi nevoie să ții ușa.

Sistemul de închidere a terasei va face ca locuința ta să fie mai confortabilă și va crește valoarea proprietății tale – sau cel puțin așa va fi dacă este proiectat, fabricat și instalat în mod profesionist. Orice altceva mai puțin decât profesionalismul maxim poate duce rapid la efecte secundare nedorite: ferestre aburite, scurgeri și alți factori care vă fac spațiul de locuit mai puțin primitor.

inchideri terase
inchideri terase
inchideri terase
inchideri terase
inchideri terase
inchideri terase

Avantaje

Pot fi utilizate tot anul

Descoperă primele flori ale primăverii, simte soarele cald pe spate și privește frunzele și zăpada căzând pe acoperișul de deasupra ta: sistemul de sticlă îți oferă un loc în primul rând pentru a urmări schimbarea anotimpurilor.

Un sistem de sticlă foarte eficient și izolat termic, acționează ca o legătură perfectă între interiorul casei dvs. și lumea naturală din jurul ei. Este deosebit de eficient în echilibrarea temperaturilor pe măsură ce se schimbă anotimpurile și acumulează căldura de la soare pentru a menține căldura în locuința ta. În plus, gama largă de opțiuni de ventilație și umbrire disponibile îți va oferi climatul perfect în interior.

Creșteți valoarea proprietății tale

Un sistem de sticla pentru inchiderea terasei iti oferă mai mult decât spațiu suplimentar – este, de asemenea, o modalitate sigură de a crește valoarea proprietății tale. Atât pentru proiectele de construcții private, cât și pentru cele publice, un sistem de sticla este întotdeauna o investiție sigură.

Solutii pentru proiecte individuale

Inchiderile pentru terase oferă forma de acoperiș potrivită pentru orice situație. Serviciile noastre aprofundate de planificare și consultanță ne vor permite – împreună cu dvs., desigur – să determinăm forma și dimensiunea perfectă pentru a se potrivi ideilor și dorințelor tale. Design, ,umbră și ventilație – aceștia sunt factorii cheie care ne ajută să proiectăm acoperișul perfect și să îl aducem la viață.

Adaptabil la arhitectura casei tale.

Cere o oferta de pret!

Te sprijinim în atingerea obiectivelor tale, oricare ar fi acestea, și îți oferim cele mai avantajoase soluții.

Specialiștii noștri te vor ajuta să găsești cea mai bună soluție pentru spațiul tău și te vor îndruma în selectarea celor mai potrivite produse. 

Call Now Button