Despre Noi

Cine suntem noi

Începând cu 2003, suntem prezenți și pe piața sistemelor de umbrire. Obiectivul Smilo Holding este de a fi liderul pieței de sisteme de umbrire cu cei peste 20 de ani de experiență și calitate în domeniul sistemelor de umbrire.

Modele unice pentru fiecare client

Modelele noastre sunt unice pentru fiecare client. Acest lucru se datorează pur și simplu faptului că înțelegem că fiecare situație este diferită și are propriile provocări de depășit. Factorii precum spațiul disponibil și designul proprietății sunt luați în considerare.

Gamă largă de produse

Stăpânim cele mai recente tehnologii din această activitate pentru a oferi clienților noștri produse de top, concentrându-ne atât pe calitate, cât și pe design. Alte componente, cum ar fi pânzele folosite pentru acoperiș și motoarele electrice care alimentează sistemele de umbrire, provin din țările UE.

Viziunea noastră

Ne propunem să depășim și să îmbunătățim continuu așteptările clienților noștri naționali și internaționali. Onestitatea, asiduitatea și respectul pentru timp sunt principiile noastre irevocabile.

Misiunea noastră

Misiunea companiei noastre este de a deveni o firmă lider în sectorul său, care să ofere clienților săi soluții rapide, accesibile și de înaltă calitate.

0 +
Clienti satisfacuti
0
Ani de activitate
0
prezenti in 17 de judete
0
Peste 28 de produse
Call Now Button