Copertine retractabile

Copertine retractabile - din materiale durabile si rezistente

Copertinele retractabile de la Smilo Holding fac casa ta fermecătoare cu o atmosferă unică. Bucură-te de confort alături de familia ta, ore neîntrerupte – așa cum îți poftește fantezia, protejat de soare, ploaie sau priviri nedorite. Fie că este vorba de balcon, terasă, fie că îți amenajezi balconul, grădina de iarnă sau fațada casei, fie că modernizezi sau construiești de la zero – copertina ta nu stăpânește doar toate cerințele tehnice: copertinele comercializate de Smilo creează și un stil de viață care ți se potrivește și fără de care nu vei dori să te lipsești niciodată.

Ușor de instalat, poate fi montat pe orice tip de fațadă, chiar și pe cele finisate. Copertina poate fi acționată manual, cu mâna, sau electric, cu ajutorul unui motor cu telecomandă. Cutia este realizată din profile de aluminiu extrudat, ceea ce permite furnizarea ei în diferite culori RAL.

Materialul este fabricat într-un mod special pentru a păstra simetria culorilor și a cusăturilor. Acesta permite controlul de la distanță și integrarea în sistemele inteligente ale casei.

Copertina-Retractabila

Avantaje Copertine Retractabile

Materiale

Copertinele retractabile sunt disponibile într-o mare varietate de culori, țesături și texturi care pot contrasta sau completa culorile casei tale. Este posibil să îți dorești ceva care să iasă în evidență față de culorile casei tale și să acționeze aproape ca o piesă de rezistență. Indiferent de aspectul pe care dorești să îl creezi, posibilitățile sunt infinite.

Reduceti costul facturii de energie

Copertinele retractabile acționează ca niște bariere elegante în jurul casei tale, protejând-o de excesul de soare, căldură și frig. De asemenea, acestea absorb bine căldura, menținând casa răcoroasă, ceea ce înseamnă mai puține ore petrecute în fața aparatului de aer condiționat.

Protecție împotriva razelor UV

Protejarea casei de razele aspre ale soarelui înseamnă, de asemenea, protejarea mobilierului și a podelelor de decolorare. Niciun sistem de răcire internă nu poate oferi acest lucru ca un plus și totuși este un lucru pe care ar trebui să îl iei în considerare pentru a te ajuta să îți întreții și să îți protejezi perdelele, mobilierul și alte obiecte de mobilier dacă locuința ta este expusă la lumina directă a soarelui.

Protecție împotriva ploii

Copertinele nu sunt utile doar pentru a-ți proteja casa de soare. Cu materialul și stilul de copertină potrivite, acestea pot ajuta, de asemenea, la protejarea ferestrelor și ușilor de ploaie. Astfel, dacă se întâmplă să plouă în weekendul în care se organizează grătarul, nu există nicio problemă. Pur și simplu extindeți copertina peste terasă și bucurați-vă de zona de distracție în aer liber în orice vreme.

Transformă-ți spațiul în câteva secunde

Ceea ce este fantastic la copertinele retractabile este că nu trebuie să le ții permanent ridicate. Acest lucru înseamnă că, atunci când ai terminat de stat în aer liber, poți pur și simplu să o pliezi pentru a permite mai multă lumină solară în casă sau pentru a permite o priveliște mai bună a grădinii tale din interiorul casei.

O soluție eficientă din punct de vedere al costurilor

Copertinele sunt extrem de eficiente din punct de vedere al costurilor și reprezintă o opțiune excelentă dacă dorești să oferi un adăpost pentru o zonă exterioară, dar nu vrei să cheltuiești mii și mii de euro pentru o construcție permanentă în aer liber. Acestea îți oferă ceea ce ai nevoie atunci când ai nevoie, iar dacă vrei vreodată să deschizi copertina, se pliază cu ușurință, spre deosebire de ceva permanent care nu poate fi mutat.

Adaptabil la arhitectura casei TALE.

Cere o oferta de pret!

Te sprijinim în atingerea obiectivelor tale, oricare ar fi acestea, și îți oferim cele mai avantajoase soluții.

Specialiștii noștri te vor ajuta să găsești cea mai bună soluție pentru spațiul tău și te vor îndruma în selectarea celor mai potrivite produse. 

Call Now Button