Copertine retractabile

Copertine retractabile - din materiale durabile si rezistente

Copertinele retractabile de la Smilo Holding fac casa ta fermecătoare cu o atmosferă unică. Bucură-te de confort alături de familia ta, ore neîntrerupte – așa cum îți poftește fantezia, protejat de soare, ploaie sau priviri nedorite. Fie că este vorba de balcon, terasă, fie că îți amenajezi balconul, grădina de iarnă sau fațada casei, fie că modernizezi sau construiești de la zero – copertina ta nu stăpânește doar toate cerințele tehnice: copertinele comercializate de Smilo creează și un stil de viață care ți se potrivește și fără de care nu vei dori să te lipsești niciodată.

Ușor de instalat, poate fi montat pe orice tip de fațadă, chiar și pe cele finisate. Copertina poate fi acționată manual, cu mâna, sau electric, cu ajutorul unui motor cu telecomandă. Cutia este realizată din profile de aluminiu extrudat, ceea ce permite furnizarea ei în diferite culori RAL.

Materialul este fabricat într-un mod special pentru a păstra simetria culorilor și a cusăturilor. Acesta permite controlul de la distanță și integrarea în sistemele inteligente ale casei.

Modele

ARES

Copertina-Retractabila-Ares

Ares reprezintă epitomul eleganței și eficienței în designul copertinelor retractabile, fiind o versiune compactă și slim, cu linii curate și rotunjite. Această copertină este perfectă pentru adăugarea unui plus de stil și protecție spațiilor mai restrânse, cum ar fi terasele sau balcoanele de dimensiuni reduse și medii.

Caseta sa inovatoare oferă protecție completă împotriva intemperiilor și a impurităților pentru pânza și brațele copertinei, prelungind semnificativ durabilitatea acesteia. Grație designului său versatil, Ares se instalează cu ușurință pe diferite tipuri de fațade, inclusiv pe cele deja finisate, transformând orice spațiu într-unul plin de confort și eleganță.

Lungime: 6m

Optionale:
Vopsirea RAL, brate cu banda LED pentru iluminatul ambiental

Copertina oferă flexibilitate maximă în operațiunea de deschidere și închidere, putând fi acționată manual prin intermediul unei manivele sau electric, prin utilizarea unui motor dotat cu telecomandă pentru o manevrare simplă și comodă. Caseta, fabricată din profile de aluminiu extrudat de înaltă calitate, este disponibilă într-o varietate de culori conform paletarului RAL, permițând personalizarea pentru a se potrivi perfect cu estetica exterioară a locuinței sau a spațiului comercial. În plus, copertina este prevăzută cu brațe Premium, echipate cu un sistem de lanț durabil, testat pentru până la 14.000 de cicluri de deschidere și închidere, asigurând astfel o fiabilitate și o durată de viață extinsă.

ARKO

Copertina-Retractabila-Arko

Arko, o copertină retractabilă integral încapsulată, se distinge prin structura sa robustă și designul cu linii rotunjite. Recomandată pentru protecția solară a teraselor sau balcoanelor de dimensiuni reduse și medii, acest model asigură protecție completă a țesăturii și a mecanismului său împotriva intemperiilor și a impurităților, prelungindu-i astfel semnificativ durata de viață. Datorită montajului simplu, copertina Arko poate fi instalată pe orice tip de fațadă, inclusiv pe cele deja finisate.

Manevrarea copertinei Arko poate fi realizată manual, prin utilizarea unei manivele, sau automat, printr-un motor electric comandat cu telecomandă. Casetă din profile de aluminiu extrudat oferă posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de nuanțe RAL, adaptându-se perfect esteticii oricărui spațiu. Echipată cu brate ARKO de înaltă performanță, testate pentru până la 14.000 de cicluri de deschidere-închidere, această copertină garantează o forță de împingere remarcabilă și poate acoperi deschideri de până la 4 metri.

Lungime max: 6m

Deschidere max: 3m

Actionare: manuala sau electrica
Optionale:vopsirea RAL, banda LED pentru iluminatul ambiental, montata la partea inferioara a casetei

Țesătura acrilică folosită pentru această copertină asigură cea mai eficientă protecție împotriva razelor solare, venind într-o diversitate largă de culori durabile pe termen lung. Acest material este produs printr-o metodă specială care garantează menținerea constantă a uniformității culorilor și a cusăturilor.

Ca opțiune, copertina poate fi echipată cu benzi LED amplasate pe partea inferioară a casetei, oferind o soluție elegantă pentru iluminatul ambiental. Acest detaliu transformă spațiul exterior într-un loc plăcut și primitor chiar și după asfințit, permițând controlul luminii de la distanță și compatibilitatea cu sistemele de automatizare ale casei inteligente pentru o experiență de utilizare îmbunătățită.

KYMA

Copertina-Retractabila-KYMA

Kyma este o copertină retractabilă încapsulată ce se distinge printr-o structură solidă și un design modern, elegant, cu linii curbe și finisaje rafinate. Ideală pentru umbrirea spațiilor ample de terasă sau balcon, această copertină îmbină funcționalitatea cu estetica.

Caseta sa oferă o protecție completă împotriva intemperiilor și a impurităților pentru țesătura copertinei și mecanismul de brațe, garantând o utilizare îndelungată și minimizând necesitatea de întreținere. Acest model versatil se instalează cu ușurință pe diverse tipuri de fațade, inclusiv cele deja finisate, și oferă flexibilitate în acționare, fie manuală prin manivelă, fie automată, cu un motor telecomandat, asigurând o utilizare confortabilă și adaptată nevoilor tale.

Lungime max: 14m
 
Deschidere max: 3.5m
 
Actionare: manuala sau electrica
 
Optionale: Vopsirea RAL, brate cu banda LED pentru iluminatul ambiental, sistem de volan retractabil – Vertiko


Structura casetei copertinei este confecționată din profile de aluminiu extrudat, oferindu-ne posibilitatea de a oferi caseta într-o diversitate de nuanțe RAL pentru a se potrivi perfect cu designul exterior. Copertina este dotată cu brațe Premium, dotate cu lanț și testate pentru până la 14.000 de cicluri de deschidere și închidere, garantând durabilitate și fiabilitate în utilizare. Panza acrilică selectată asigură protecție solară superioară, durabilitatea culorilor și o selecție extinsă de opțiuni cromatice.

Fabricația materialului este special concepută pentru a asigura consistența culorilor și simetria cusăturilor, îmbunătățind astfel estetica generală.

În mod opțional, copertina poate fi echipată cu brațe Concept, inovatoare, care facilitează montarea benzilor LED pentru iluminat ambiental. Aceasta caracteristică adaugă un plus de atmosferă intimă și plăcută spațiilor exterioare, chiar și după lăsarea serii. Mai mult, copertina permite controlul de la distanță și integrarea în sistemele de casă inteligentă, oferind o experiență de utilizare modernă și convenabilă.

MEDITERRANEO

Copertina-Retractabila-MEDITERRANEO

Modelul Mediterraneo reprezintă soluția tradițională pentru copertinele retractabile, fiind caracterizat printr-o bară pătrată de susținere, 40×40, care permite fixarea în mai multe puncte și adăugarea unui număr variabil de brațe, în funcție de dimensiunile copertinei. Ideală pentru oferirea de umbră pe terase sau balcoane de diferite mărimi, aceasta aduce un plus de confort și estetică oricărui spațiu exterior.

Modelul este proiectat pentru a asigura o instalare simplă și rapidă, fiind compatibil cu orice tip de fațadă, inclusiv cu cele deja finalizate. Operarea copertinei este flexibilă, putând fi realizată manual, prin rotirea unei manivele, sau automatizat, cu ajutorul unui motor ce poate fi controlat prin telecomandă, întrerupător sau chiar un sistem de acționare de urgență, oferind astfel versatilitate și ușurință în utilizare.

Lungime max: 8m

Deschidere max: 4m

Actionare: manuala sau electrica

Optionale:vopsirea RAL, brate cu banda LED pentru iluminatul ambiental, sistem de volan retractabil- Vertiko si tije telescopice de sustinere a copertinei

Copertina noastră premium este dotată cu brațe robuste, dotate cu lanț, ce au fost supuse unor teste riguroase, rezistând până la 14.000 de cicluri de deschidere și închidere. Panza din acril oferă protecție solară superioară, menținând culorile vii și diverse pentru o perioadă îndelungată, datorită unui proces de fabricație atent care asigură consistența culorilor și integritatea cusăturilor.

Pentru cei care doresc să adauge un plus de stil și funcționalitate, copertina poate fi echipată cu brațe Concept. Acestea permit montarea iluminatului ambiental LED, transformând spațiul exterior într-o oază de relaxare și confort chiar și după asfințit. Sistemul oferă posibilitatea controlului la distanță și poate fi integrat în sistemele de automatizare ale casei inteligente. Pentru o protecție suplimentară când copertina este închisă, este posibilă adăugarea unui acoperiș din aluminiu deasupra structurii. În plus, pentru locațiile expuse direct razelor solare de est sau vest, recomandăm un volan retractabil care minimizează intrarea luminii solare sub copertină, asigurând confortul dumneavoastră pe tot parcursul zilei.

SMART A1

Smart1 Copertina Retractabila

Smart reprezintă alegerea economică pentru o copertină retractabilă dotată cu două brațe, ideală pentru umbrirea eficientă a teraselor sau balcoanelor de dimensiuni reduse.

Datorită designului său intuitiv, acest model se montează cu ușurință pe diverse tipuri de fațade, inclusiv pe cele deja finisate. Pentru un plus de comoditate, copertina Smart poate fi manevrată atât manual, prin utilizarea unei manivele, cât și automat, prin opțiunea de actionare electrică.

Lungime max: 5m

Deschidere max: 2.5m

Actionare: manuala sau electrica

Optionale: vopsirea RAL si tije telescopice de sustinere a copertinei

Copertina beneficiază de brațe Smart, dotate cu cablu și testate pentru o durabilitate de până la 10.000 de cicluri de deschidere-închidere.

Materialul acrilic utilizat pentru pânză asigură o protecție solară superioară, fiind disponibil într-o varietate largă de culori durabile în timp. Acesta este fabricat printr-un proces special conceput pentru a menține simetria culorilor și precizia cusăturilor. În plus, copertina permite controlul de la distanță și poate fi integrată cu ușurință în sistemele de automatizare pentru casă inteligentă, oferind astfel un plus de confort și eficiență.

Copertina-Retractabila

Avantaje Copertine Retractabile

Materiale

Copertinele retractabile sunt disponibile într-o mare varietate de culori, țesături și texturi care pot contrasta sau completa culorile casei tale. Este posibil să îți dorești ceva care să iasă în evidență față de culorile casei tale și să acționeze aproape ca o piesă de rezistență. Indiferent de aspectul pe care dorești să îl creezi, posibilitățile sunt infinite.

Reduce costul facturii de energie

Copertinele retractabile acționează ca niște bariere elegante în jurul casei tale, protejând-o de excesul de soare, căldură și frig. De asemenea, acestea absorb bine căldura, menținând casa răcoroasă, ceea ce înseamnă mai puține ore petrecute în fața aparatului de aer condiționat.

Protecție împotriva razelor UV

Protejarea casei de razele aspre ale soarelui înseamnă, de asemenea, protejarea mobilierului și a podelelor de decolorare. Niciun sistem de răcire internă nu poate oferi acest lucru ca un plus și totuși este un lucru pe care ar trebui să îl iei în considerare pentru a te ajuta să îți întreții și să îți protejezi perdelele, mobilierul și alte obiecte de mobilier dacă locuința ta este expusă la lumina directă a soarelui.

Protecție împotriva ploii

Copertinele nu sunt utile doar pentru a-ți proteja casa de soare. Cu materialul și stilul de copertină potrivite, acestea pot ajuta, de asemenea, la protejarea ferestrelor și ușilor de ploaie. Astfel, dacă se întâmplă să plouă în weekendul în care se organizează grătarul, nu există nicio problemă. Pur și simplu extindeți copertina peste terasă și bucurați-vă de zona de distracție în aer liber în orice vreme.

Transformă-ți spațiul în câteva secunde

Ceea ce este fantastic la copertinele retractabile este că nu trebuie să le ții permanent ridicate. Acest lucru înseamnă că, atunci când ai terminat de stat în aer liber, poți pur și simplu să o pliezi pentru a permite mai multă lumină solară în casă sau pentru a permite o priveliște mai bună a grădinii tale din interiorul casei.

O soluție eficientă din punct de vedere al costurilor

Copertinele sunt extrem de eficiente din punct de vedere al costurilor și reprezintă o opțiune excelentă dacă dorești să oferi un adăpost pentru o zonă exterioară, dar nu vrei să cheltuiești mii și mii de euro pentru o construcție permanentă în aer liber. Acestea îți oferă ceea ce ai nevoie atunci când ai nevoie, iar dacă vrei vreodată să deschizi copertina, se pliază cu ușurință, spre deosebire de ceva permanent care nu poate fi mutat.

Descoperă avantajele sistemului de automatizare Somfy pentru copertine pergole.

Această tehnologie avansată îți aduce controlul la vârful degetelor, îmbunătățind confortul și eficiența energetică a spațiului tău exterior. Bucură-te de o experiență superioară, integrând funcționalitatea intuitivă Somfy în designul tău de exterior.

Adaptabil la arhitectura casei TALE.

Cere o oferta de pret!

Te sprijinim în atingerea obiectivelor tale, oricare ar fi acestea, și îți oferim cele mai avantajoase soluții.

Specialiștii noștri te vor ajuta să găsești cea mai bună soluție pentru spațiul tău și te vor îndruma în selectarea celor mai potrivite produse. 

Call Now Button