Copertine Ferestre si Balcoane

Balconul tău ca o cameră în aer liber

De îndată ce vremea ne permite, cu toții vrem să citim, să mâncăm, să ne distrăm și să ne jucăm afară. Mai ales în orașe, balconul devine un loc de refugiu și adaugă valoare oricărui apartament, mai ales vara. Chiar mai important decât mobilierul de exterior, plantele și grătarul potrivit este un sistem care asigură o intimitate vizuală excelentă și umbrirea soarelui. Probabil că te-ai gândit deja la o serie de idei pentru balconul tău. – iar un pic de intimitate și umbră va face parte din această listă. Iți vom arăta care dintre produsele noastre te protejează de soare și de ochii curioși ai vecinilor.

Dacă doriți să vă bucurați de peisaje fantastice, de sunete naturale și de aer curat fără a părăsi locuința, spațiile de balcon îți oferă acces direct la aer liber. Majoritatea proprietarilor de apartamente care nu au o curte, în mod normal, au balcoane ca parte a clădirii sau a structurii lor, și cu toții iubim să facem din aer liber un loc minunat de care să ne bucurăm în orice anotimp, sau în orice moment al zilei.

Avantaje

Dacă dorești să petreceți mai mult timp pe balconul tău. în orice moment al zilei, umbrelele pot fi scutul tău împotriva căldurii arzătoare a soarelui, a ploilor ușoare sau a rafalelor de vânt.

Copertinele pot proteja mobilierul și alte obiecte de valoare de pe balcon de deteriorarea datorată expunerii la lumina soarelui și la apa de ploaie.

Cu toții petrecem din ce în ce mai mult timp lucrând de acasă și ce ar putea fi mai bun decât un spațiu de lucru în aer liber? Poți profita de natura din jurul casei tale și te poți bucura în același timp de aerul curat.

Avantajul de a avea un balcon umbrit este că puteți petrece mai mult timp de relaxare în zona balconului. Turnați niște vin, ascultă muzică pentru a evada pur și simplu din lumea reală. Puteți, de asemenea, să întindeți un covoraș și să începeți o sesiune de yoga sau de exerciții fizice în aer liber.

Dacă ești un iubitor de plante, îți poți folosi balconul pentru a crea o grădină temporară. Poți cultiva plante precum ierburi aromatice, fructe și legume. Doar pentru că nu ai o curte nu înseamnă că nu poți avea o oază de verdeață, iar plantele au nevoie de umbră în aer liber în diferite perioade ale anului.

Un balcon plin de plante și o copertina îți vor oferi o bună ventilație – răcind temperatura cu câteva grade.

Descrierea produsului

SOLARIS este un model de copertină conceput pentru a umbri balcoane, pergole sau orice spațiu care necesită o închidere verticală. Copertina este prevăzută în varianta standard cu 2 brațe pliabile, care oferă posibilitatea deschiderii la un unghi de 90 de grade, ceea ce permite circulația aerului, deci o bună ventilație a spațiului. Pe verticală, copertina are cea mai mare rezistență, protejând astfel de vânt și ploaie, ajutând la crearea unui climat favorabil indiferent de condițiile meteorologice. Pânza acrilică folosită oferă cel mai înalt grad de protecție solară și are o gamă largă de culori durabile. Materialul este fabricat într-un mod special pentru a menține simetria culorilor și a cusăturilor.

Pentru confecționarea copertinei se pot folosi și alte materiale, cum ar fi ecranul (perforat), PVC sau cristalul. Componentele copertinei ne permit să avem mai multe zone de prindere, astfel încât să putem coborî copertina până la nivelul balustradei sau până la podea.

Detalii tehnice:

Lungime maximă: 6m
Înălțime maximă: 3m
Activare: manuală sau electrică
Opționale:
Vopsea RAL, alte materiale (pânză)

Copertine Ferestre si Balcoane
Copertine Ferestre si Balcoane
Copertine Ferestre si Balcoane
Copertine Ferestre si Balcoane
Copertine Ferestre si Balcoane
Copertine Ferestre si Balcoane

Cere o oferta de pret!

Te sprijinim în atingerea obiectivelor tale, oricare ar fi acestea, și îți oferim cele mai avantajoase soluții.

Specialiștii noștri te vor ajuta să găsești cea mai bună soluție pentru spațiul tău și te vor îndruma în selectarea celor mai potrivite produse. 

Call Now Button